Natečaj PROSTOVOLJEC LETA 2013

  • 05 Marec 2014 |

Mladinski svet Slovenije objavlja javni natečaj, po katerem bodo na podlagi prijav izbrali Naj prostovoljke, Naj prostovoljce, Naj mladinskega voditelja, Naj prostovoljski in Naj mladinski projekt leta 2013.
Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naj naslov v treh starostnih kategorijah, in sicer: do 19. leta, od 20. do 30. leta ter več kot 30 let. Z namenom promocije organiziranega prostovoljskega dela bodo izbirali tudi Naj prostovoljski projekt, z namenom promocije mladinskega dela pa Naj mladinskega voditelja oz. voditejico in Naj mladinski projekt. Tako pri mladinskem voditelju kot pri mladinskem projektu gre za prostovoljsko delo, ki je hkrati mladinsko delo.

 

Prijavnice naj bodo zaradi berljivosti izpolnjene v e-obliki (preko računalnika in ne ročno), če je mogoče, ni pa to pogoj za prijavo. Prijavnice skupaj z morebitnimi prilogami pošljite najkasneje do petka, 11. aprila 2014, in sicer:

- priporočeno po pošti na Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana; velja slovenski poštni žig – žigosano najkasneje na datum roka za prijave; na ovojnici (kuverti) mora pisati "PROSTOVOLJEC LETA 2013"

- ali po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; prijava bo postala veljavna, ko dobite s tega e-naslova potrditveno sporočilo.
Zaželeno je, da vsaj prijavnice (ne pa nujno tudi priloge) v vsakem primeru pošljete po e-pošti.

 

pdfNatečaj Prostovoljec leta 2013

docxPrijavnica za posameznike

docxPrijavnica za projekte

 

Več informacij lahko najdete na www.mss.si oz. jih prejmete po e-pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali na tel. številki 01 425 60 55 (Pika Kofol).

 

NE POZABITE!: Promocija prostovoljskega dela (in ne tekmovanje!) je ključni namen natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljstvo tudi pri vas, v vaši organizaciji. Izbrani najboljši prostovoljci in projekti bodo prejeli priznanja in nagrade, ki jih bodo prispevali donatorji in bodo predvsem simbolične narave. Priznanja za sodelovanju v natečaju bodo prejeli vsi prijavljeni prostovoljci in projekti.

Častni pokrovitelj projekta je predsednik RS Borut Pahor.

 

Mladinski svet Slovenije

Dunajska cesta 5

SI-Ljubljana
www.mss.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.