Predavanja in delavnice za osveščanje javnosti o problematiki zasvojenosti

  • 02 December 2015 |

Mladinski center BIT, Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zasvojenosti Občina Črnomelj in partnerji organizirajo naslednje aktivnosti z namenom osvestiti prebivalce o raznih oblikah zasvojenosti.


Ponedeljek 30.11. ob 18.00 - Sejna soba Občine Črnomelj
Delavnica »Kako zmanjšati učinke travmatičnih dogodkov v otroštvu«. Ti dogodki iz otroštva mnogokokrat rezultirajo prav v zasvojenosti. Delavnico bo vodila Marijeta Tesla.

Torek 2.12. ob 18.00 - Mestna muzejska zbirka Črnomelj
Predavanje o spletni zasvojenosti - KDO JE GLAVNI - TI ALI STROJ. Predavanje je namenjeno predvsem staršem, v njem bomo na kratko predstavili Zavod Logout in program zavoda, podrobneje pa vpliv naprav, spleta in spletnih aplikacij na otroke/mladostnike, pomen preventive, preventivna priporočila staršem glede uporabe spleta...

Ponedeljek 7.12. ob 16.00 - Delavnica Decembrsko okrasje Center vzajemnosti in kreativnih idej Smnj na Plac
Spoznavanje marmorirne in servietne tehnike in izdelava krogle, ki se obesijo na novoletno jelko. Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Sreda 9.12. ob 18.00 - Občina Črnomelj
Predstavitev delovanja Anonimnih alkoholikov in skupine Al - Anon za pomoč družinam alkoholikom. Po predstavitvi bo sledila razprava o problematika alkoholizma v občini Črnomelj.

Petek, 11.12. ob 18.00 - Vzemimo si čas za družino - Črnomelj
Na delavnici, ki bo namenjena družinam z otroki, se bodo v začetku prazničnega decembra polstili naravna medena mila. Spoznali bomo sestavo narabnih mil, njihovo koristnost za našo kožo in spolstili (filcali) vsak svoje volneno milo.
Materiale za delavnico (polsteno volno, naravno medeno milo) dobite na delavnici. Delavnica bo potekala v prostorih Belokranjskega Izročila (Ulica Staneta Rozmana 6, Črnomelj). Prijave na delavnico: Bernarda Kump (040175711) ali po mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vsa predavanja in delavnice so brezplačne.

Povabite na dogodke vse, ki jih problematika zasvojenosti zanima.

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.