Pismo Urada Vlade RS za komuniciranje

  • 25 Marec 2016 |

Urad Vlade RS za komuniciranje je na vladni ravni koordinator komuniciranja aktualnih migracij z domačimi in tujimi javnostmi. Čeprav se je situacija zaenkrat umirila in povečanih prihodov beguncev in migrantov, s kakršnimi se je Slovenija soočala vse od septembra 2015, ni več, pa begunska problematika ostaja visoko na prioritetni listi aktivnosti Urada Vlade RS za komuniciranje, tako v smislu obveščanja kot ozaveščanja javnosti.
Ravno način, kako bomo begunce in migrante vključevali v lokalne skupnosti, je izjemno pomemben za prihodnost naše družbe. V praksi vodita integracijo beguncev in migrantov Ministrstvo za notranje zadeve ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, na Uradu Vlade RS za komuniciranje pa si prizadevajo pravočasno, sproti in natančno obveščati javnost o dogajanju v državi.

Urad Vlade RS za komuniciranje je v smislu dobrega obveščanja prebivalcev občine s preverjenimi in aktualnimi informacijami pripravilo pismo v zvezi z begunsko problematiko, razbijanjem stereotipov, preprečevanju nestrpnosti itd.

Pismo Urada Vlade RS za komuniciranje

banner begunci

 

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.