Simbolični prevzem oblasti Pustnega društva Presta Črnomelj

  • 23 Februar 2017 |

Četrtek, 23. 2. 2017 - Danes so črnomaljsko županjo obiskali člani Pustnega društva Presta Črnomelj, kjer so v prijetnem vzdušju zahtevali prevzem oblasti. Županja je tako podpisala obvezujočo listino in se zaobljubila, da bo delovanje društva podpirala še naprej. Po predaji ključa je sledilo važno obvestilo – naloge, ki so si jih naložili člani društva za čas svoje oblasti.

VAŽNO OBVESTILO

Pustnega društva Presta Črnomelj

Ob prevzemu oblasti Občine Črnomelj obveščamo drage občane z naslednjimi spremembami:

  1. Ali nazaj spet položimo kocke, ali preimenujemo ulice z novimi imeni, kot so: Mala Jama, Velika Jama, Globoka Jama in Sama Jama?
  2. Kulturni dom bomo vrnili Sokolom, saj Ministrstvo za kulturo itak ne da denarja za prepotrebno prenovo. Sokoli pa komaj čakajo, da se primejo posla. Spet bomo imeli Sokolski dom.
  3. Denar, ki bi ga nekateri radi za nepotrebni referendum, naj se da našemu pustnemu društvu - bo sigurno bolj pametno potrošen. To je 43.000 EUR.
  4. Namesto naših dohtarjev, ki jih je spet premalo, bomo privlekli indijske zdravilce, ki so najcenejši in na zeliščni bazi. Tako se bodo občani izognili doplačevanju zdravil.
  5. Pustno društvo je nabavilo smejalne spreje. Dalo jih bo v uporabo medobčinskemu redarstvu za dolge in žalostne obraze občanov, v primeru, da ti najdejo kazni na avtomobilih na poti iz cerkve ali občine.

Toliko smo si naložili za čas naše oblasti. Upamo, da nam uspe! Županji hvala za ključ, posluh, lep sprejem in vse obljube.

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  07 306 11 30
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 7.30 do 14.30

Sreda od 7.30 do 16.30

Petek od 7.30 do 12.30

V času med 10. in 11. uro ni uradnih ur.