Informacija za javnost - Srečanje s predstavniki državnih institucij

  • 27 Februar 2017 |

pdfINFORMACIJA ZA JAVNOST

SREČANJE S PREDSTAVNIKI DRŽAVNIH INSTITUCIJ, KI DELUJEJO NA OBMOČJU OBČINE ČRNOMELJ

Županja občine Črnomelj Mojca Čemas Stjepanovič  je skupaj s sodelavci gostila srečanje s predstavniki državnih institucij, ki delujejo na območju Občine Črnomelj.

Srečanja, ki se je odvijalo v okviru  praznovanja letošnjega občinskega praznika, so se udeležili predstavniki Zavoda za zaposlovanje RS - Območne službe Novo mesto, Centra za socialno delo Črnomelj, Policijske postaje Črnomelj, Varstveno delovnega centra Črnomelj, Doma starejših občanov Črnomelj, Okrajnega sodišča Črnomelj, Upravne enote Črnomelj, Geodetske uprave RS - Oddelek Črnomelj, Sklada kmetijskih in gozdnih zemljišč RS - Izpostave Črnomelj ter Finančne uprave RS - Pisarna Črnomelj.

Županja se je seznanila s poslovanjem organov v preteklem letu in načrti za prihodnost. Večina povabljenih je namreč izpostavila napovedano reorganizacijo organov v letu 2017 ter številne spremembe na področju zakonodaje. Udeleženci srečanja so si bili enotni, da je potrebno ob vseh napovedanih spremembah zakonodaje in organizacije delovanja posameznih organov, v prvi vrsti delovati v korist občanov občine Črnomelj ter s skupnimi močmi nasprotovati selitvi  državnih institucij v Novo mesto.

 

Županja Občine Črnomelj

Mojca Čemas Stjepanovič

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.