Javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator

  • 11 Maj 2017 |

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v podjetniški inkubator – pisarniški prostori v enoti Podjetniškega inkubatorja Bela krajina PH Stratus Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj in v enoti Podjetniškega inkubatorja TRIS Kanižarica, Kanižarica 41, Črnomelj.

S pozivom omogočamo najem sedmih pisarniških prostorov (1.etaža Poslovne hiše Stratus) v skupni površini 139,24 m2 in dveh pisarniških prostorov v enoti inkubatorja TRIS Kanižarica s površino 81 m2. Kandidati lahko oddajo vlogo za sprejem v redno članstvo podjetniškega inkubatorja.

Rok za oddajo prijav za člane vključene v inkubator na ta javni poziv je 8. 6. 2017.

Odpiranje vlog bo potekalo v roku desetih delovnih dni od prejema vlog. O sprejemu bo odločala Komisija za sprejem v Podjetniški inkubator Bela krajina (v nadaljevanju Komisija). Komisija bo podala mnenje glede vključitve najpozneje sedem dni od odpiranja vlog.

Pozivamo tudi k vključitvi v coworking prostor Podjetniškega inkubatorja Bela krajina. Coworking ali sodelovanje je način dela, ki vključenim posameznikom in podjetjem omogoča, da si občasno ali stalno delijo »sodelovni« prostor z drugimi ustvarjalci iz svoje ali sorodnih panog. Kandidati lahko oddajo vlogo za člane vključene v coworking prostor.
Za članstvo za vključitev v »coworking« prostor je rok neomejen. Kandidati se lahko vključujejo skladno z razpoložljivim prostorom.

pdfJavni poziv PH Stratus in TRIS maj 2017
pdfPravilnik
xlsFinančni načrt sprejem v Podjetniški inkubator
docxVloga za vstop v Podjetniški inkubator
docxVloga za coworking

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.