Obisk poslanske skupine DeSUS

  • 27 September 2017 |

Sreda, 27. september - Poslanska skupina DeSUS je v ponedeljek obiskala občino Črnomelj. Najprej so se svetniki stranke, vključno s predsednikom stranke, podpredsednikom vlade in ministrom za zunanje zadeve Karlom Erjavcem, ministrom za kulturo Tonetom Peršakom ter ministrico za okolje in prostor Ireno Majcen, na Občini Črnomelj srečali z županjo Mojco Čemas Stjepanovič. Pogovarjali so se o 3. razvojni osi, Kulturnem domu Črnomelj in financiranju občin.

Predsednik je pohvalil delo na občinski ravni, predvsem delo županje, ki uspešno vodi občino od leta 2010. Izpostavljene so bile ključne točke dosedanjega dela v vladi in državnem zboru (uskladitev pokojnin, demografski rezervni sklad, javno šolstvo) in aktualne politične zadeve vezane na odnose z bližnjo Hrvaško. Kasneje so se skupaj sprehodili še po mestu do Gasilskega doma, kjer so se srečali še s članstvom DeSUS Črnomelj.

Med pogovorom je bilo izpostavljeno prijetno vzdušje v občinskem odboru DeSUS in pohvale za uspešno delovanje v 25. letih, odkar organizacija obstaja. Poslanci so se dotaknili ključnih aktualnih problematik glede tretje razvoje osi in pokojnin ter Kulturnega doma v Črnomlju in veteranskega dodatka. V zaključku druženja je poslanec Peter Vilfan izpostavil pomembnost stranke DeSUS v koaliciji in podal pobudo, da se na prihodnjih volitvah doseže še boljši rezultat, ki bo prinesel še več za vse generacije.

Galerija slik

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.