Karierni sejem MojeDelo.com v Novem mestu (19. april)

  • 11 April 2018 |

Največji slovenski zaposlitveni portal Mojedelo.com bo tudi letos organiziral Karierni sejem MojeDelo.com, ki bo ponudil številne zanimive priložnosti za mlade, ki bodo v naslednjih letih stopili na trg dela. Sejem je namenjen vsem, ki se zavedajo, da ni nikoli prezgodaj za spoznavanje potreb trga dela. VSTOP in VSE SPREMLJEVALNE DELJAVNOSTI so BREZPLAČNE.

Kaj Karierni sejem ponuja obiskovalcem?

Spoznavanje potencialnih delodajalcev

V enem dnevu lahko obiskovalci opravijo več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognejo pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom.

Karierna predavanja
Na kariernih predavanjih bodo obiskovalci dobili koristne informacije o iskanju zaposlitve, vstopu na trg dela, oblikovanju kariere in drugih aktualnih tematikah, povezanih s trgom dela.

Karierno svetovanje
Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci vidi kot ustreznega kandidata.

Foto kotiček
Vsak življenjepis mora imeti primerno fotografijo, ki bo podkrepila želje, cilje in izkušnje posameznika. Žal ima še vedno večina življenjepisov neprimerne slike ali teh sploh ni. Na sejmu se bodo lahko kandidati brezplačno fotografirali v foto kotičku, fotografije pa prejeli na elektronski naslov.

Psihometrično testiranje
Obiskovalci sejma bodo lahko na sejmu rešili psihometrično testiranje, kjer bodo dobili dober vpogled v svoje močne in šibke kompetence, lastnosti in usmeritve za nadaljnjo karierno pot.

Karierni sejem MojeDelo.com v
četrtek, 19. april 2018, med 10. in 18. uro,
na Univerzi v Novem mestu (Na Loko 2, Novo mesto).

Vstop je brezplačen!


Vse aktivnosti v okviru sejma so za obiskovalce brezplačne.

Klemen Petelin
Vodja projekta Karierni sejem MojeDelo.com

VEČ INFORMACIJ
Več informacij o sejmu in programu boste našli na spletni strani www.kariernisejem.com.

ORGANIZATOR DOGODKA:

STYRIA DIGITAL MARKETPLACES D.O.O. | Verovškova 55 | 1000 Ljubljana | Slovenija | T. +386 1 420 16 40

Urša Žuna, asistentka projektov | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. | 01 513 57 05
Klemen Petelin, vodje projekta | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. | 01 513 57 14

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  07 306 11 30
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 7.30 do 14.30

Sreda od 7.30 do 16.30

Petek od 7.30 do 12.30

V času med 10. in 11. uro ni uradnih ur.