OBVESTILO o pričetku gradnje na »stari« obvoznici (Ul. 21. oktobra – Ulica Moša Pijade - Kajuhova ulica)

  • 27 Junij 2018 |

pdfObvestilo o pričetku gradnje na »stari« obvoznici  (Ul. 21. oktobra – Ulica Moša Pijade - Kajuhova ulica)

Obveščamo, da smo po uspešno izvedenem javnem razpisu v juniju podpisali pogodbo z  izbranim izvajalcem CGP d.d. iz Novega mesta za preureditev 200 m »stare« obvoznice med Ulico 21. oktobra, Ulico Moša Pijade in Kajuhovo ulico.

Najprej bo predvidoma v prvem tednu julija dograjeno makadamsko parkirišče proti kotlovnici stanovanjskega naselja Čardak, s čimer bo nadomeščeno vsaj nekaj parkirišč, ki so bila začasno urejena na vozišču ceste, ki se bo preurejala.

V nadaljevanju pa bo na 200 m ceste v predvidoma treh etapah gradnje iz zapore ceste preurejeno križišče na Ul. 21. oktobra, zgrajena nova meteorna kanalizacija in javna razsvetljava, zgrajen par avtobusnih postajališč in urejene kolesarske steze in pločniki.

Ker mešana javna kanalizacija poteka pod trgovino DM, se bo izvedla nova tako, da ne bo potrebno kasnejše prekopavanje ceste ali poseg v objekt.

Po pogodbi je predvideno, da se dela na gradbišču zaključijo do konca oktobra 2018.

 

V času izvajanja del bodo s predpisano prometno signalizacijo označeni obvozi in sama  zapora cest. O zapori bo v medijih in na naši spletni strani objavljeno posebno obvestilo.

Prosimo vas za potrpežljivost in razumevanje, saj bo v času izvedbe del moten promet in dostop do vaših objektov ter povečan hrup in prah zaradi strojev, transportov na gradbišču in obvoznih cestah.

 

Kontaktne osebe za dodatne informacije so:

-       Marko Plesec, za izvajalca CGP d.d., T: 07 306 14 93, E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.;

-       Branko Banovec univ. dipl. inž. grad., za nadzornika AMBIENS d.o.o., T: 07 305 62 30, E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.;

-       Vinko Kunič, u.d.i.g.,  za investitorja T: 07 306 11 02;  E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.