OBVESTILO ZA JAVNOST o zapori Ulice Mirana Jarca in dela Ulice Lojzeta Fabjana - 2. etapa

  • 03 Julij 2018 |

OBVESTILO ZA JAVNOST

Obveščamo vas, da bomo nadaljevali s pripravljalnimi deli za rekonstrukcijo Ulice Mirana Jarca in dela Ulice Lojzeta Fabjana ter arheološkimi izkopavanji na 2. etapi, to je od Primožičeve hiše do župnijskega dvorišča. Dela za 2. etapo naj bi se začela že jutri, 4. julija, vendar se bodo zaradi napovedi slabega vremena začela z manjšim zamikom (predvidoma v četrtek, 5. julija, ali v naslednjih dneh oz. takoj, ko bodo vremenske razmere dopuščale).

To pomeni, da bo cesta od semaforja do stavbe župnišča odslej popolnoma zaprta, Ulica Mirana Jarca v ostalem delu še vedno ostane za stanovalce dvosmerno prevozna. Dostop z avtomobili do trga pri cerkvi Sv. Duha do nadaljnjega več ne bo možen.

Opozarjamo, da v tem času še naprej ostaja spremenjena prometna signalizacija, zato vas prosimo za posebno previdnost v prometu in pozornost do pešcev in kolesarjev. V tem času parkiranje v celotni dolžini ulice ni možno. Parkiranje za stanovalce zaprtih ulic je še naprej možno na parkirišču med banko in cerkvijo ter na Majerju na platoju med vrtcem in bivšo vojaško stavbo.

Rekonstrukcija bo predvidoma trajala do začetka novembra. V primeru sprememb vas bomo pravočasno obvestili.

Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost, saj brez zapor in oviranja prometa v ulici ne moremo izvesti rekonstrukcije.

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.