Župan sprejel uspešna dekleta iz Twirling mažoretnega društva Spin

  • 15 Julij 2019 |

Ponedeljek, 15. julij – Župan je v prostorih Občine Črnomelj sprejel najuspešnejša dekleta iz Twirling mažoretnega društva Spin, ki so na evropskem tekmovanju v Ljutomeru s svojimi odličnimi dosežki pripomogle k osvojitvi Slovenije pokala za 2. mesta.

Župan je dekletom čestital in jim zaželel toliko motivacije in volje do treninga tudi naprej. Trenerka Mojca Jakop, ki je dekleta na sprejemu spremljala pa je poudarila, da je uspeh na tekmovanjih poleg veselja do treniranja in trdnega dela zagotovo velika spodbuda in motivacija za tekmovalce za nadaljnje delo.

Evropsko tekmovanje evropske twirling zveze EFBT je potekalo pod organizacijo in strokovnim vodstvom Twirling zveze Slovenije od 5. do 7. julija 2019 v Ljutomeru. Pomerili so se tekmovalci iz Slovenije, Irske, Katalonije, Hrvaške, Francije in Romunije. Ob močni konkurenci se je številnim članom slovenske twirling reprezentance uspelo prebiti v finale in doseči visoke uvrstitve. V skupnem izkupičku kolajn je 6 bronastih, 2 srebrni in 1 zlata, v skupnem številu točk držav pa si je Slovenija priborila pokal za 2. mesto.

Temu pokalu so točke prispevala tudi dekleta iz sprejema in sicer:
• Maja Grabrijan (freestyle) z 12. mestom,
• Maja Grabrijan in Laura Grabrijan (par) s 7. mestom ter
• Maja Grabrijan, Laura Grabrijan, Taja Kozan, Urška Kmetič, Tinkara Kmetič in Lea Lalič (skupina) z 8. mestom. 

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.