Glasujte za prvi belokranjski "pumptrack"

  • 21 April 2021 |

Glasujte za Grifonov grbinasti poligon na povezavi TUKAJ  in pomagajte k postavitvi prvega pumptracka v Beli krajini, in sicer v Vinici.

(Glasujete lahko le enkrat iz enega profila na Facebooku, "like" oz. všeček ne šteje, morate glasovati).

Mladi v Vinici so pobudniki snovanja koncepta ureditve naselja oz. vaškega jedra Vinice, na osnovi katerega bodo v kraju v sodelovanju z lokalno skupnostjo dodajali manjkajoče vsebine in zagotovili večjo kvaliteto življenja v našem čudovitem koščku Slovenije.

Včasih se zmotno zdi, da so skupnosti v ruralnih okoljih navajene bolj tradicionalnih načinov rekreacije, vendar se z globalizacijo in dosegljivostjo svetovnega spleta vse spreminja. In Vinica kot kraj jadra na vetru vseh sprememb, ki nosijo pozitiven predznak.

Poligon bi bil umeščen v neposredni bližini centra Vinice, na stičišču pohodniških poti. V bližini se nahaja priljubljen bar s teraso in picerija. Posebnost njihovega poligona bi bila tlorisna skica viniškega grba - grifona z grozdom v roki, na katerega so izjemno ponosni. Ta bi se videla iz zraka in bližnje priljubljene pohodniške vzpetine, Žežlja.

"Hočem pumptrack! Pumptrack Vinica" video si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Pomagajmo do prvega belokranjskega pumptracka in glasujmo!

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.