Prijave za Social Impact Award so odprte!

  • 16 Junij 2021 |

Sreda, 16. junij - Občina Črnomelj v sodelovanju s Podjetniškim inkubatorjem Bela krajina in Mladinskim centrom BIT sodeluje v projektu Social Impact Award, ki spodbuja mlade k razvoju socialno-podjetniških inovacij za reševanje najzahtevnejših družbenih izzivov našega časa. Prijave so odprte in vabimo vse mlade med 15. in 30. letom starosti, da prijavijo svojo poslovno idejo.

KAJ JE SOCIAL IMPACT AWARD?

Social Impact Award nudi socialno-podjetniško izkušnjo, ki daje mladim priložnost predstaviti svoje poglede na različne okoljske in družbene izzive, ustvarjati spremembe in aktivno sooblikovati prihodnost z lastnimi pobudami, ki lahko vodijo v nove podjetniške ideje.

V okviru SIA organiziramo dogodke za ozaveščanje in usposabljanje o socialnem podjetništvu, nudimo okrepljeno mentorstvo, zagotavljamo mreženje s podjetniki in strokovnjaki ter z nagrado Social Impact Award nudimo neposredno podporo najbolj obetavnim podjetniškim idejam.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

* Vsi tekmovalci morajo biti rojeni med letoma 1991 in 2006 (v skladu z EU definicijo mladih med 15. In 30. letom starosti), ne glede na to, ali se prijavljajo individualno ali v skupini.
* Če se prijavite kot ekipa, v njej ni omejenega števila ljudi.

KAKŠNE IDEJE SE LAHKO PRIJAVI?

Prijavijo se lahko tako ideje, ki še niso bile implementirane, kot tudi ideje v zgodnji fazi implementacije.
* Že obstoječe ideje je mogoče prijaviti, če so bile ustvarjene po 1. januarju 2020.
* Prijavitelji ne smejo prejeti formalnega začetnega kapitala pred prijavo. Za formalni začetni kapital se šteje finančno podporo tretje osebe, ki presega vrednost 3.000 EUR (angelske naložbe, nepovratna sredstva, nagrade …)

DO KDAJ SE LAHKO PRIJAVIŠ?

Prijave za Social Impact Award so odprte do 21. 6. 2021 do 12. ure.

KAKO ODDAŠ PRIJAVO?

Če se želiš prijaviti, moraš ustvariti račun na naši prijavni platformi, vnesti podatke o svojem projektu, nato pa lahko dodaš še člane svoje ekipe.

Do 21. 6. 2021 ti nudimo tudi brezplačno svetovanje, kjer ti pomagamo izpiliti tvojo idejo in jo oblikovati pred oddajo končne prijave.

Za vsa dodatna vprašanja smo ti z veseljem na voljo na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051 636 860

KAJ SLEDI PO PRIJAVI?

V finale se bo uvrstilo 5 najboljših idej – te bodo vstopile v drugi del programa, imenovan Incubation Phase.

Kaj vključuje Incubation Phase:
• Program mentorirane inkubacije od julija do septembra 2021
• Mentorsko podporo s strani uspešnih podjetnikov 1 na 1
• Delavnice in spletne seminarje

Izmed vseh finalistov bodo 3 ideje nagrajene s 1500 EUR začetnega kapitala in brezplačno udeležbo na SIA summitu (največje srečanje zmagovalcev SIA, organizatorjev SIA in globalnih partnerjev) !

*Finalisti se obvezujejo, da bodo svoje ideje v juliju, avgustu in septembru 2021 intenzivno razvijali, sodelovali v mentorskem programu in poročali ekipi Social Impact Award o napredku razvoja njihove ideje.

POTREBUJEŠ DODATNO POMOČ?

Z veseljem smo na voljo na spodnjih kontaktih.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
• 051 636 860

>> ODDAJ SVOJO PRIJAVO TUKAJ <<

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.