RC Novo mesto vabi k prijavi na 4 mesečni program podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija

  • 25 Avgust 2021 |

Razvojni center Novo mesto obvešča, da nadaljuje z usposabljanjem bodočih podjetnikov. Objavljen je ČETRTI JAVNI RAZPIS za vključitev 11 udeležencev v projekt Podjetno nad izzive - PONI JV Slovenija.

Projekt PONI JV Slovenija je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v štirih mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To dosežejo s pomočjo vključitve v celostni program podjetniških usposabljanj ter z zagotovljeno mentorsko, svetovalno in finančno podporo. Posebnost projekta predstavlja redna zaposlitev udeležencev projekta za čas trajanja programa (4 mesece) v Razvojnem centru Novo mesto. S pomočjo takšne finančne podpore lahko udeleženci programa svoj čas namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot. Četrta skupina enajstih udeležencev bo z usposabljanjem pričela meseca oktobra in se takrat v Razvojnem centru Novo mesto tudi zaposlila.

Prijave zainteresiranih kandidatov zbirajo do ponedeljka 22.9.2021.

Več o projektu Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija preberite TUKAJ, kjer je objavljen tudi JAVNI RAZPIS za vključitev kandidatov v projekt. Dodatne informacije dobite na Razvojnem centru Novo mesto, s klicem na tel. 041 325 722 ali s vprašanjem preko elektronske pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.