Županja sprejela uspešne osnovnošolce

  • 21 Maj 2018 |

Ponedeljek, 21. maj - Osnovnošolci iz območja občine Črnomelj so bili letos izjemno uspešni in so na različnih področjih dosegli kar nekaj zavidljivih uspehov na državni ravni. Zato je županja v prostorih Občine Črnomelj sprejela najuspešneje in jim čestitala za dosežke.

Osnovnošolce so spremljali tudi mentorji, ki so izpostavili, da so ponosni na svoje učence in njihove uspehe. Županja je učencem dala besedo in ti so nadobudno postavljali vprašanja, na katera jim je tudi odgovorila. Podarila jim je še manjšo pozornost kot nagrado za njihov trud in prizadevnost ter motivacijo za naprej.

Zaradi velikega števila vseh učencev sprejem poteka v dveh skupinah. Tako so danes imeli sprejem osnovnošolci iz OŠ Loka Črnomelj, OŠ Milke Šobar - Nataše, OŠ Stari Trg ob Kolpi in OŠ Vinica, v četrtek pa bo županja sprejela še osnovnošolce iz OŠ Komandanta Staneta Dragatuš, OŠ Mirana Jarca Črnomelj ter učence iz Glasbene šole Črnomelj.

Informacija o uvrstitvi projekta Ekonomsko poslovna infrastruktura v PC TRIS Kanižarica 2. del: ceste B1, G3 in G v Dogovor za razvoj regij

  • 21 Maj 2018 |

Konec leta 2017 je Občina Črnomelj pristopila k pripravi projekta za ureditev ekonomsko poslovne infrastrukture v Poslovni coni TRIS Kanižarica 2 del: ceste B1, G3 in G. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je dne, 10.5.2018 sporočilo, da se projekt uvrsti na seznam projektov, ki so odobreni za sofinanciranje na podlagi Povabila razvojnim svetom regij za dopolnitev dogovora za razvoj regije - Drugo povabilo. Na spodnji fotografiji je z rdečo barvo označena trasa, kjer se bo izgradila omenjena infrastruktura, ki zajema cesto, meteorno in fekalno kanalizacijo, vodovod in javno razsvetljavo.

 

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  07 306 11 30
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 7.30 do 14.30

Sreda od 7.30 do 16.30

Petek od 7.30 do 12.30

V času med 10. in 11. uro ni uradnih ur.