Sprejem za zlate maturantke

  • 19 Julij 2018 |

Četrtek, 19. julij – Črnomaljska županja Mojca Čemas Stjepanovič je sprejela zlato maturantko Niko Strmec ter ji čestitala za izjemen uspeh. Letošnji zlati maturantki Srednje šole Črnomelj sta tudi Zvonka Janežič in Katja Čadonič, vendar se sprejema žal nista mogli udeležiti.

Za generacijo maturantov Srednje šole Črnomelj so štiri leta trdega dela in učenja. Med vsemi dijaki pa so tri dijakinje srednješolsko izobraževanje zaključile na najlepši možni način in Srednjo šolo Črnomelj zapustile vpisane v knjigo kot zlate maturantke. Županja je Niki Strmec, ki se je sprejema udeležila ob spremstvu mame, iskreno čestitala, ji izročila skromno simbolično darilo ter ji zaželela še obilo uspehov tako na področju nadaljnjega izobraževanja kot pri ostalih življenjskih izzivih.

Na sprejemu je bila prisotna tudi ravnateljica Srednje šole Črnomelj Elizabeta Prus, ki je povedala več o generaciji, ki je zaključila srednješolsko izobraževanje ter poudarila, da se veseli novih dosežkov šole, saj jih že v letošnjem šolskem letu ni bilo malo.

Evropska prvakinja Nastasja Koca pri županji

  • 19 Julij 2018 |

Četrtek, 19. julij – Črnomaljska županja Mojca Čemas Stjepanovič je sprejela Nastasjo Koca, ki se je na nedavnem evropskem prvenstvu v muaythai-u v Pragi na Češkem zavihtela na sam vrh. Sprejema se je udeležil tudi njen trener Petrit Izairi iz črnomaljskega kluba Gladiator Muay Thai Gym.

Izjemen uspeh Nastasje Koca je plod vestnega in trdega dela ter odločnosti in predanosti športu. Županja je Nastasji čestitala za nedavni osvojen naslov evropske prvakinje in za vse številne pretekle izjemne dosežke. Zaželela ji je obilo nadaljnjih uspehov ter da bi bil dosežek spodbuda in motivacija tudi za nove izzive, tako športne kot za preizkušnje na ostalih življenjskih področjih.

Čestitala je tudi trenerju Petritu Izairiju, saj je velik del zaslug za osvojen evropski naslov tudi na njegovih plečih. Uspeh je nov dokaz, kako strokovno in uspešno delajo v klubu Gladiator Muay Thai Gym, zato se za nadaljnje uspehe zagotovo ne gre bati.

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.