OBVESTILO o zapori Ulice Mirana Jarca in dela Ulice Lojzeta Fabjana - 2. etapa

  • 03 Julij 2018 |

Torek, 3. julij - Obveščamo vas, da bomo nadaljevali s pripravljalnimi deli za rekonstrukcijo Ulice Mirana Jarca in dela Ulice Lojzeta Fabjana ter arheološkimi izkopavanji na 2. etapi, to je od Primožičeve hiše do župnijskega dvorišča. Dela za 2. etapo naj bi se začela že jutri, 4. julija, vendar se bodo zaradi napovedi slabega vremena začela z manjšim zamikom (predvidoma v četrtek, 5. julija, ali v naslednjih dneh oz. takoj, ko bodo vremenske razmere dopuščale).

To pomeni, da bo cesta od semaforja do stavbe župnišča odslej popolnoma zaprta, Ulica Mirana Jarca v ostalem delu še vedno ostane za stanovalce dvosmerno prevozna. Dostop z avtomobili do trga pri cerkvi Sv. Duha do nadaljnjega več ne bo možen.

Opozarjamo, da v tem času še naprej ostaja spremenjena prometna signalizacija, zato vas prosimo za posebno previdnost v prometu in pozornost do pešcev in kolesarjev. V tem času parkiranje v celotni dolžini ulice ni možno. Parkiranje za stanovalce zaprtih ulic je še naprej možno na parkirišču med banko in cerkvijo ter na Majerju na platoju med vrtcem in bivšo vojaško stavbo.

Rekonstrukcija bo predvidoma trajala do začetka novembra. V primeru sprememb vas bomo pravočasno obvestili.

Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost, saj brez zapor in oviranja prometa v ulici ne moremo izvesti rekonstrukcije.

RIC Bela krajina: 10. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v podjetniški inkubator

  • 03 Julij 2018 |

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja 10. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v podjetniški inkubator

1. Stratus, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj
2. TRIS Kanižarica, Kanižarica 41, Črnomelj

S pozivom omogočamo najem:

- 4 pisarniških prostorov v enoti Stratus (21,8 m2 , 21,3 m2 , 13,8 m2 in 18,9 m2 )
- 2 prostorov v enoti TRIS Kanižarica (50,2 m2 in 31,2 m2 )

Rok za oddajo prijav za redno članstvo v podjetniškem inkubatorju na ta javni poziv je 16. 7. 2018. Odpiranje vlog bo potekalo v roku deset delovnih dni od prejema vlog. O sprejemu bo odločala Komisija, ki bo podala svoje mnenje. Kandidat bo o rezultatih obveščen najpozneje 7 dni od odpiranja vlog.

pdf10. Javni poziv Podjetniški inkubator Bela krajina julij 2018
pdfPRAVILNIK o postopku sprejema v podjetniški inkubator
docxVLOGA ZA VSTOP V PODJETNIŠKI INKUBATOR

Dodatne informacije

Kontaktna oseba za ogled prostorov (po predhodnem dogovoru) ter za informacije o javnem pozivu, vključno z dokumentacijo javnega poziva je Kristian Asani (051 806 925; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).
Razpisna dokumentacija in ostali dokumenti so dostopni na spletni strani podjetniškega inkubatorja.

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.