IGRAJ SE V MESTU 2019 - PARK(IRIŠČNA) TELOVADNICA IN TEATER S KULTURNIM PROGRAMOM

  • 19 September 2019 |

PARK(iriščna) telovadnica
Ob 7.30 ste vabljeni mladi in malo manj mladi na parkirišče pri Črnomaljskem gradu kjer se bodo v okviru PARK(iriščne) telovadnice predstavili Šola zdravja s programom Vedno mladi – telovadimo radi ter v popoldanskem času Nacionalni inštitut za javno zdravje s programom Svit in Zdravstveni dom Črnomelj.

PARK(iriščni) teater
Dopoldan, ob 10.00, si lahko ogledate otroško predstavo JAKA V PROMETU. Jaka je sicer priden, vendar neveden prvošolček v prometu. Med hojo je zagledan v svoj prenosni telefon, zaradi česar se spotakne in zaleti v policistko. Ta ga na zabaven način pouči o prav vseh osnovnih pravilih pešca v prometu.

Popoldan, ob 17.00, pa vas bo začaral čarovnik Sam Sebastian, s svojo čarovniško predstavo CIRKUS HOKUS POKUS. Interaktivna čarovniška predstava za otroke skozi potovanje po čarobnem domišljijskem svetu, polnem neverjetnih čarovnij in smešnih komičnih zapletov, premišljeno spodbuja otrokovo aktivno opazovanje in odzivanje, domišljijo, sodelovanje, logično kognitivno razmišljanje in javno nastopanje.

V nadaljevanju pa bomo za vas pripravili pester kulturni program.

V mestnem jedru bo vsekakor veselo in zabavno, zato lepo vabljeni.

V primeru dežja bosta predstavi v Kulturnem domu Črnomelj.

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.