7. april - SVETOVNI DAN ZDRAVJA

  • 07 April 2021 |

Sreda, 7. april - Letošnji svetovni dan zdravja poteka pod sloganom »Zgradimo pravičen in zdrav svet«. Trenutno se v svetovnem merilu vse vrti okrog korona virusa, ki je cenjeno vrednoto zdravja postavil še na višjo raven. A ob vse ob tem ne smemo pozabiti in zanemariti širšo sliko pomena zdravja.

Tudi župan Andrej Kavšek je v sporočilu, ki ga je ob tej priložnosti naslovil na Zdravstveni dom Črnomelj, izpostavil njihovo pravičnost in pohvalil njihov trud. "Trdno sem prepričan, da tudi v ZD Črnomelj delate vse kar je v vaši moči, da bi bil zdravstveni sistem pravičen in dostopen za vse. Verjamem da se boste trudili tudi v prihodnje, zato vam ob svetovnem dnevu zdravja želim vse dobro, veliko zagona in pozitivne energije ob spopadanju z vsakdanjimi izzivi na delovnem mestu ter seveda obilo zdravja."

Prilagamo zanimiv zapis NIJZ, kako naš svet po covid krizi vrniti v sprejemljive tirnice življenja na način, da bo bolj pravičen za vse ter da bomo vsi uživali več zdravja in blaginje, kot posamezniki in kot družba.

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.