Glasuj v projektu S -Factor in podpri idejo inkluzije oseb s posebnimi potrebami

  • 13 Maj 2021 |

S-Factor je mednarodni festival kratkih filmčkov, ki jih pripravijo zavodi iz Slovenije in tujine in v katerih nastopajo in drugače sodelujejo osebe s posebnimi potrebami. Od leta 2016 je organizator festivala OŠ Milke Šobar – Nataše Črnomelj.Glavni poudarek projekta je inkluzija mladih oseb s posebnimi potrebami, ki s predstavitvijo izdelanih videov v javnosti prikažejo svojo ustvarjalnost in zmožnosti. 

Letos poteka že 4. leto, izbrana tema festivala pa je MAVRICA. Posebnost festivala je ta, da je vsako leto drugačen, svojevrsten in poseben, letošnji pa bo v celoti mavričen in predstavljen na medmrežju. Letos se je na festival s svojimi videi prijavilo kar 13 slovenskih in 6 tujih zavodov iz Hrvaške, Avstrije, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

Za vstop v finale se videi potegujejo preko glasovanja, ki bo od 12. 5.­ do 21. 5. 2021 odprto za širšo javnost preko spletnega portala, dostopnega na spletni strani OŠ Milke Šobar – Nataše, in z glasovi strokovne žirije ter učencev in učiteljev sodelujočih šol.

Finalna prireditev bo letos potekala 27. 5. 2021 prek spleta, dostopna pa bo prav vsakemu, ki bi si jo želel ogledati. Na njej bomo slovesno razglasili najboljše videe in podelili nagrade.

Vljudno vabljeni, da si na povezavi TUKAJ ogledate vseh 19 kratkih glasbenih videov mladih ustvarjalcev, ki so se potrudili in se pokazali v vlogi igralcev, glasbenikov, pevcev, snemalcev, režiserjev, scenaristov itd. Med videi najdete tudi video, ki so ga izdelali učenci OŠ Milke Šobar – Nataše Črnomelj.  

Izberite vam najljubši video in zanj oddajte svoj glas.

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina@crnomelj.si

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.