Datum objave

15. 5. 2024

Rok za prijavo

10. 6. 2024

Občina Črnomelj je v okviru projekta 'Črnomelj iz vode - 1. faza - Po poteh skrivnostnega obiskovalca' pristopila k ureditvi lokacije Ajdovo zrno. Poleg urejenih parkirišč in polnilne postaje za električne avtomobile bo prostor urejen  tudi s prodajnimi stojnicami in dvema prodajnima multimatoma za proizvode lokalnih ponudnikov.

Ker si želimo, da bi imelo čim več pridelovalcev doma pridelane hrane možnost, da le to ponudijo prebivalcem lokalnega okolja, vse zainteresirane ponudnike vabimo, da izkažejo interes za prodajo svojih izdelkov na lokaciji tržnega prostora Ajdovo zrno, ko bo le ta v funkciji (predvidoma v septembru 2024). Občina Črnomelj je v ta namen pripravila vprašalnik, ki ga dobite tudi v  sprejemni pisarni Občine (Trg svobode 3, Črnomelj).

Vse zainteresirane prosimo, da svoj interes izkažejo do 10. JUNIJA 2024, in sicer tako, da izpolnjen vprašalnik pošljejo na naslov Občine Črnomelj ali pa na e-naslov:.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate elektronsko po navedenem e-naslovu ali pa pokličete na telefonsko št. : 07 306 11 33.

Z zainteresiranimi ponudniki bo Občina Črnomelj v mesecu juniju organizirala srečanje, na katerem se bomo, glede na izkazane interese, podrobneje dogovorili o lokalni ponudbi na lokaciji Ajdovega zrna.

Vprašalnik