Skoči na vsebino
v Občini Črnomelj
Logotip Občine Črnomelj
Gumb išči | 

Zapri iskalnik

VABILO na osrednjo občinsko prireditev ob prazniku občine Črnomelj

10.2.2023 / Aktualno

Spoštovane občanke in občani, vljudno vas vabimo na osrednjo prireditev ob našem skupnem prazniku Občine Črnomelj. Prireditev bo v petek, 17. januarja 2023 ob 18. uri v Kulturnem domu Črnomelj. Na prireditvi bo Andrej Kavšek ,župan občine Črnomelj, letošnjim prejemnikom podelil priznanja Občine Črnomelj.

Plakat_-_Ob__inska_proslava_s_programom.png

 Plaketo Občine Črnomelj za leto 2022 prejme Jože Pavlakovič za dolgoletno izjemno in predano delo v župniji Stari trg ob Kolpi ter za bogatenje kulturne, zgodovinske in verske dediščine v lokalnem okolju.

Diplome  Občine Črnomelj za leto 2022 prejmejo Jurij Špehar za dolgoletno prizadevno in uspešno delo na področju gasilstva in civilne zaščite, Adria Dom d. o. o.  za dosežene uspehe v letu 2022 in za prispevek k razvoju gospodarstva v lokalnem okolju ter Skavti Steg Črnomelj 1 za izjemen doprinos k skavtski dejavnosti in vključenost v lokalno okolje ter za prizadevno, uspešno, skrbno in predano delo ob 30-letnici delovanja.

Priznanje športnik leta 2022 prejme Jakob Kavšek za osvojeni naslov svetovnega in evropskega prvaka ter ostale izjemne uspehe na mednarodnih tekmovanjih v show danceu, jazzu in modernu ter dosežene uspehe na državnih tekmovanjih v plesu. Priznanje za športnico leta 2022 prejme Loti Čufer za bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu v Abu Dhabiju in dosežene uspehe na mednarodnih ter državnih tekmovanjih v ju-jitsu. Priznanje za športno ekipo leta 2022 prejme Košarkarska ekipa starejših deklic Osnovne šole Loka Črnomelj za osvojeno 3. mesto na državnem prvenstvu osnovnih šol v košarki za starejše deklice. Predlogov za športni dosežek leta 2022 in mladega perspektivnega športnika leta 2022 ni bilo, zato se priznanja ne podelita.