Skoči na vsebino
Kam v občini Črnomelj v Občini Črnomelj leto domovine 2024 LETO DOMOVINE 2024
Logotip Občine Črnomelj
Gumb išči | 

Zapri iskalnik

Skupna občinska uprava občin Dolenjske in Bele krajine obvešča o akciji nadzora nad posegi v območju cest

18.3.2024 / Aktualno

Ponedeljek, 18. marec 2024 - Skupna občinska uprava občin Dolenjske in Bele Krajine, Služba za medobčinski inšpekcijski nadzor, obvešča, da bo v času od 18. 3. 2024. – 10. 5. 2024 izvajala nadzore nad izvajanjem posegov v območju občinskih cest z namenom večjega zagotavljanja varnosti v cestnem prometu.

"Nadzori bodo usmerjeni v zagotavljanje ustrezne preglednosti občinskih cest zaradi razrasle vegetacije ob cestah, prav tako se z akcijo zasleduje varstvo cest zaradi morebitnega onesnaževanja cest pri izvajanju kmetijskih opravil, spravila hlodovine ob občinskih cestah, vleko hlodovine po občinskih cestah, nedovoljenim odvajanjem meteornih voda na občinske ceste, izvedenimi prekopi občinskih cest in drugimi posegi.

Pozivamo občane, da s svojim sodelovanjem tudi sami doprinesejo k odpravi morebitnih nepravilnosti in nam sporočijo svoje pobude za izvedbo nadzorov in na ta način prispevajo k večji varnosti v prometu. Pobude naslovite na elektronski naslov souod@novomesto.si oz. na telefon št. 07/ 39 39 270."

Skupna občinska uprava občin Dolenjske in Bele krajine
Služba za medobčinski inšpekcijski nadzor