Skoči na vsebino
Kam v občini Črnomelj v Občini Črnomelj leto domovine 2024 LETO DOMOVINE 2024
Logotip Občine Črnomelj
Gumb išči | 

Zapri iskalnik

Sodelujte pri oblikovanju Občinske celostne prometne strategije občine Črnomelj

28.5.2024 / Aktualno

Spoštovane občanke in občani Občine Črnomelj,

obveščamo vas, da smo pričeli s postopkom izdelave Občinske celostne prometne strategije občine Črnomelj (OCPS). To je ključni dokument, ki bo določil smernice za razvoj prometnega sistema v naši občini v prihodnjih letih.

Naš cilj je oblikovati prometno strategijo, ki bo izboljšala kakovost življenja v naši občini, povečala varnost v prometu, zmanjšala negativne vplive na okolje ter spodbujala trajnostne načine mobilnosti. Da bi te cilje dosegli, je ključnega pomena vaše sodelovanje in mnenje.

Vabimo vas, da se aktivno vključite v proces oblikovanja OCPS. Vaše izkušnje, mnenja in predlogi so neprecenljivi pri oblikovanju prometne politike, ki bo odražala potrebe in pričakovanja naše lokalne skupnosti.

V prihajajočem letu bomo organizirali številne javne dogodke, delavnice in ankete, na katerih boste imeli priložnost izraziti svoje poglede in ideje o prihodnosti prometa v naši občini.

Spremljajte obvestila na naši občinski spletni strani in družabnih omrežjih ter se pridružite razpravam.

Vaše sodelovanje je ključno za uspešno izvedbo Občinske celostne prometne strategije občine Črnomelj. Skupaj lahko oblikujemo prometni sistem, ki bo služil vsem nam.

Projekt lahko sicer spremljate na tej povezavi