Skoči na vsebino
Kam v občini Črnomelj v Občini Črnomelj leto domovine 2024 LETO DOMOVINE 2024
Logotip Občine Črnomelj
Gumb išči | 

Zapri iskalnik

Izpolni anketo in pomagaj pri izdelavi občinske celostne prometne strategije

11.7.2024 / Aktualno

Četrtek, 11. julij 2024 - Občina Črnomelj pripravlja novo občinsko Celostno prometno strategijo (OCPS), ki bo usmerjena v izboljšanje prometnih povezav, povečanje varnosti na cestah ter spodbujanje trajnostne mobilnosti. Do sedaj smo na participativen način določili vizijo in cilje nove prometne strategije, nadaljujemo pa z analizo stanja in ukrepanjem. Da bi strategijo oblikovali kar se da učinkovito in v skladu s potrebami občanki in občanov, vas vabimo k sodelovanju v anketi o prometu in potovalnih navadah.

Prosimo, vzemite si 5 minut in izpolnite anketo na tej povezavi TUKAJ.

Anketa je namenjena zbiranju vaših mnenj in predlogov glede trenutnega stanja prometa, potovalnih navad in idej za izboljšanje mobilnosti v občini Črnomelj. Sodelovanje v anketi vam omogoča, da izrazite svoje izkušnje, potrebe in želje, kar nam bo pomagalo oblikovati strategijo, ki bo v korist vseh občanov.

Vaši odgovori bodo dragoceni pri prepoznavanju ključnih težav in izzivov v prometu, načrtovanju izboljšav prometne infrastrukture, spodbujanju trajnostnih oblik prevoza, kot so kolesarjenje, hoja in javni prevoz, ter izboljšanju prometne varnosti za vse udeležence.

Vaše sodelovanje je za nas zelo pomembno, saj bo prispevalo k boljši kakovosti življenja v občini.

Hvala za vaš čas in sodelovanje.

Kontakt za dodatne informacije: mag. Anita Jamšek,  ali 031 389 604.