Skoči na vsebino
v Občini Črnomelj Lokalne volitve 2022
Logotip Občine Črnomelj
Gumb išči | 

Zapri iskalnik

Podžupan

Dubravko Čengija, podžupan občine Črnomelj

pod__upan___engija_res.jpgŽupan občine Črnomelj Andrej Kavšek je 10. januarja 2019 za podžupana imenoval Dubravka Čengijo.

Zadolžen je za pomoč županu pri izvrševanju nalog, opravljanje nalog iz pristojnosti župana in njegovo nadomeščanje po pooblastilu ter nadomeščanje župana v primeru njegove odsotnosti ali zadržanosti. Podžupan je član občinskega sveta in funkcijo podžupana opravlja nepoklicno.

Dubravko Čengija, rojen 2. 7. 1967, je zaposlen kot vodilni delavec – direktor predstavništva v Zavarovalnici Sava d.d. v Črnomlju z dolgoletnimi izkušnjami na področju zavarovalništva in gospodarstva.

Podžupan Čengija si s svojim osebnim pristopom do ljudi prizadeva za spremembe v lokalnem okolju. ''Veliko časa preživim na terenu, saj želim čim bolj prisluhniti ljudem in njihovim potrebam. V sodelovanju z županom in občinsko upravo nenehno iščemo ustrezne rešitve za potrebe iz okolja in nadaljnji razvoj občine. Delujem v dobro vseh občank in občanov ter si želim prizadevam za kvalitetno življenje v občini,'' je o svojem delu povedal podžupan.